Ravels

Deze leuke verhalenwandeling wordt je aangeboden door bib Ravels/VVV toerisme Ravels/toeristische dienst Ravels. Van1 juli tot eind september 2022

Download hier de routebeschrijving en kaarten


Wandelroute Ravels

Deze zomer hebben de bibliotheek, VVV toerisme Ravels en de toeristische dienst van Ravels een buitenactiviteit voor jou in petto. Van 1 juli tot en met 30 september staan er in de gemeente 8 panelen verspreid.

Op ieder paneel vind je steeds een verhaal gericht aan kleuters, lagere school kinderen en volwassenen. Deze verhalen kan je beluisteren aan de hand van een QR code. De verschillende verhalen zijn volledig los van elkaar te beluisteren, dus je moet de panelen niet op een bepaalde volgorde bezoeken.

Deze verhalen worden voorgelezen door professionele vertellers en ieder verhaal wordt ingeleid door de fantastische Warre Borgmans.

We voorzien een suggestiefietsroute van ongeveer 50 km die deze panelen met elkaar verbindt, maar je kan de panelen ook op eigen houtje bezoeken natuurlijk.

Meer informatie en de route vind je binnenkort op de website. Er zijn zullen ook folders met de route en locaties van de borden meegenomen kunnen worden in de bibliotheek, het VVV kantoor en in het gemeentehuis.